Acord de Înregistrare

Prin folosirea acestui forum sunteți de acord să nu postați niciun material fals, defăimător, inexact, abuziv, vulgar, instigator la ură, hărțuitor, obscen, orientat sexual, amenințător sau care invadează intimitatea unei persoane. De asemenea, sunteți de acord să nu publicați niciun material pentru care nu aveți drepturile de autor sau consimțământul scris al proprietarului materialului cu drepturi de autor. Spam-ul, postarea repetitivă a aceluiați mesaj ori publicitatea deșănțată (în special politică) sunt și acestea interzise pe acest forum.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că echipei de moderare și administratorilor forumului le este imposibil să confirme veridicitatea posturilor publicate. Vă rugăm să înțelegeti că nu monitorizăm în mod activ mesajele postate și, din această cauză, nu suntem responsabili pentru conținutul acestora. Nu garantăm acuratețea, veridicitatea sau utilitatea niciunei informații prezente în acest forum. Mesajele publicate exprimă părerile autorului și nu neapărat și pe cele ale forumului, ale echipei de moderare sau a proprietarului forumului. Oricine consideră că un mesaj publicat este condamnabil, este încurajat să anunțe administratorul sau moderatorul secțiunii unde a fost postat mesajul respectiv. Echipa de moderare și proprietarul acestui forum își rezervă dreptul de a îndepărta orice conținut condamnabil, într-o perioadă de timp rezonabilă, dacă aceștia consideră că ștergerea este necesară. Ștergerea este un proces manual, însă vă rugăm să înțelegeți că staff-ul de moderare sau proprietarul forumului nu poate să șteargă sau să editeze imediat un mesaj. Aceste reguli se aplică și în cazul profilurilor membrilor.

Sunteți singurul responsabil de mesajele publicate în cadrul acestui forum. Mai mult, sunteți de acord să despăgubiți și să recunoașteți nevinovăția proprietarilor acestui forum, a oricarui site care are legătura cu forumul, membrii echipei de moderare și diviziile acestui forum. De asemenea proprietarii acestui forum își rezervă dreptul de a oferi orice date de identificare ale dumneavoastră colectate de către forum, în cazul (și doar în cazul) unei plângeri formale sau a unei acțiuni legale care au apărut din cauza utilizării forumului de către dumneavoastră.

Când vă înregistrați, aveți posibilitatea de a vă selecta un nume de utilizator. Vă sfătuim să-l notați și să-l țineți la îndemână. Pentru numele de utilizator cu care urmează să vă înregistrați sunteți de acord să nu spuneți niciodată parola contului dumneavoastră niciunei persoane în afară de administratorii forumului, pentru protecția dumneavoastră și din motive de validitate. De asemenea, sunteți de acord să nu folosiți NICIODATĂ contul altei persoane, oricare ar fi scopul. Vă rugăm INSISTENT să vă alegeți o parolă complexă și unică pentru contul dumneavoastră de la Nexus, pentru a preveni furtul acestuia.

După ce vă înregistrați și autentificați pe forum, veți putea să vă completați profilul detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastră de a prezenta informații corecte. Orice informație pe care administratorii o vor determina ca fiind incorectă sau vulgară va fi ștearsă, cu sau fără o notificare în prealabil. Se pot aplica sancțiuni aferente acestui comportament.

Vă rugăm să notați că, la fiecare mesaj publicat, adresa dumneavoastră IP este înregistrată, în cazul în care va trebui să vă restricționăm accesul pe acest forum sau pentru a vă contacta furnizorul dumneavoastră de servicii internet (ISP). Acest lucru se va întâmpla doar dacă veți încălca în mod flagrant și deliberat prezenta înțelegere.

De asemenea, luați la cunoștință că forumul plasează cookie-uri, fișiere text care conțin părți de informație (cum ar fi numele de utilizator și parola), în cache-ul browserului dumneavoastră. Acest lucru se folosește DOAR pentru a vă permite să nu vă autentificați de fiecare dată când navigați pe forum. Forumul nu colectează sau trimite orice altă informație către computerul dumneavoastră.

Forumul Nexus Buzău este unul privat. Orice intruziune neautorizată în scopul extragerii de informații protejate și date personale sau formulării de acuzații va fi tratată ca o violare de proprietate.